Llogar espai per muntar un coworking a Barcelona

Barcelona és una ciutat ideal per emprendre. La qualitat de vida, la ubicació, la dieta mediterrània i el bon temps gairebé tot l’any és un focus d’atracció per a emprenedors i empreses. Els coworking s’han convertit en una de les millors opcions per a tot l’anteriorment esmentat i per tant aquests llocs han vingut sent punts de trobada per a emprenedors Start apps i empreses de nova creació.

Els coworking són llocs perfectes per establir noves relacions -el que es ve a denominar com networking- i posar en contacte talent amb finançament i així aprofitar sinergies i emprendre.

Comptar amb una empresa experta en lloguer i venda de locals per a oficines i coworking com Garrods pot marcar la diferència en la prima línia que separa l’èxit i el fracàs d’un projecte.

Llogar espai per muntar un coworking a Barcelona

Coses a tenir en compte per muntar un coworking

Ubicació

Un dels principals factors a tenir en compte a l’hora de triar un local per a instal·lar un coworking és la ubicació. Hi ha hagut molts barris a la Ciutat Comtal en els que han vingut últimament proliferant molts coworkings com Gràcia Poblenou i Ciutat Vella.

Aquests barris són particularment especials pel tipus de gent que els habita, per crear, emprendre, captar i desenvolupar talent i unir-lo en un baix un mateix espai comú, són barris amb gran consciència social i col·lectiva.

Per tant la ubicació hauria de ser un dels principals factors a l’hora de tenir en compte de llogar un coworking a Barcelona, ​​encara que no hauria de ser determinant.

Un altre dels factors que hauríem de tenir en compte és l’extensió i la distribució de el local. Els espais dedicats a l’coworking han de fer espais que convidin a ajuntar talent, a el networking i unir sinergies i en definitiva treballar còmodament.

Il·luminació i climatització

Aspectes com la il·luminació s’han de tenir també molt en compte, com que l’espai compti amb bona il·luminació natural.

L’espai haurà de comptar també amb una bona climatització. En aquest sentit comptar amb un certificat energètic el més òptim possible pot també estalviar molts costos de manteniment.

Transport

Un altre aspecte important és la proximitat a transports públics. Moltes persones a l’hora de llogar un espai per treballar tenen molt en compte quant temps triguen a desplaçar-se des dels seus llocs de domicili fins al seu lloc de treball i uns quants metres allunyats de metro o el bus poden marcar una diferència crítica, especialment a gent molt conscienciada sobre el work life balanç i també sobre l’impacte climàtic que cada desplaçament implica.

Distribució

La distribució i l’arquitectura interna i interiorisme també és un factor molt important. Hem de tenir en compte que el nostre local haurà de comptar tant com a espais oberts per a Open Office com de sales particulars per efectuar reunions o presentacions.

En aquest sentit la nostra empresa pot ajudar-te amb projectes d’interiorisme i arquitectura corporativa i també amb tot el referent a permisos per a efectuar les reformes que siguin necessàries.

Has de pensar que els espais de amb working són espais en què diferents empreses van a posar-se en contacte per a moltes vegades perseguir junts un objectiu comú.

Coworkings amb “flow”

És per tant molt important que el local transmeti un bon feeling i que proporcioni una bona experiència d’usuari. Aplicar metodologies com el Feng Shui o altres alternatives naturals i de conscienciació social i mediambiental també es poden tenir en compte a l’hora d’escollir o preparar un espai destinat a aquests propòsits.

Una bona decoració amb materials orgànics i també decorats amb plantes d’interior que proporcionin un ambient agradable, que sigui propici per desenvolupar talent i incorporar la tecnologia de la manera més amigable posible per fer que els teus clients se sentin a gust en un entorn acollidor net i compromès amb el medi ambient pot ser clau per a l’èxit de el projecte.

Business for business: quadrar els comptes

També volem recordar-te que el lloguer de la teva oficina o coworking pot ser una despesa fiscalment deduïble i per tant pot ser una inversió intel·ligent a l’hora de quadrar els comptes de l’negoci, en aquest sentit nosaltres podem a ajudar-te a llogar el local més idoni i també a estalviar impostos i maximitzar beneficis.

Si estàs buscant un espai una oficina un local comercial per destinar-lo a working, pots comptar amb GARRODS, som especialistes en escollir els millors espais i som també el Partner de confiança per a l’èxit del teu projecte. Posa’t en contacte amb nosaltres i t’orientarem sense compromís.

Aprofitar sinergies, unir forces i unir voluntats per avançar.

En aquest camí tens algú que et acompanya: Garrods Real Estate.

This post is also available in: EspañolEnglish

    
         Per obtenir informació de la web, utilitzem cookies de tercers. Si continues navegant, considerem que acceptes la utilització. Més informació aquí        OK     
 
Excelente
Muy bien" Expertos en oficinas, un gusto trabajar con ellos
Excelente
"Genial" Mi empresa ha apostado por ellos, hemos elegido a Garrods por su calidad y servicio
Muy bien
"Muy bien" Hemos encontrado el espacio que buscábamos dentro de nuestra estrategia de crecimiento
Muy bien
"Muy bien" Garrods encontró nuestras nuevas oficinas en Barcelona
Llogar espai per muntar un coworking a Barcelona
Puntuación 4.5/5 4 reviews