Arquitectura corporativa a Barcelona

Tenim la immensa sort de poder desenvolupar la nostra activitat en una de les capitals europees més boniques pel que fa a arquitectura es refereix. Barcelona és una ciutat en la qual hi ha un immens patrimoni arquitectònic gràcies entre d’altres a la figura d’arquitectes modernistes com Antoni Gaudí. La bellesa del seu urbanisme i el seu skyline és un fet indiscutible d’aquesta bella ciutat a la vora de la Mediterrània. De la mateixa manera treballar en arquitectura corporativa i portar un pas més enllà nostres serveis com a assessors en Real State, converteix Garrods en un Parner estratègic excepcional per a tot tipus d’activitat empresarial.

Arquitectura com a forma d’expressió corporativa

La seu corporativa de la nostra empresa parla de nosaltres ens defineix com a companyia. L’arquitectura corporativa és una manera d’expressar el leit motiv d’una empresa. L’arquitectura corporativa és una manera de posicionar-nos com a companyia i és per això que la seu corporativa d’una empresa ha de parlar sense paraules i expressar un sentiment, una manera d’entendre els negocis i una manera de fer les coses. Comptar amb Garrods com a experts en arquitectura corporativa a Barcelona és comptar amb un partner de confiança, que fixa el rumb, marca el pas i il·lumina el camí ia més t’ajuda a passar al següent nivell. Et ajuda a assolir les més altes cotes de desenvolupament, a dissenyar una seu corporativa on  l’arquitectura, els detalls, la situació, la distribució i altres conceptes, contribueixin a crear un excepcional lloc per treballar, on persones i equips puguin desenvolupar i arribar a les més altes cotes de performance i on els clients puguin experimentar la sensació de comptar amb els millors Partners en cada àrea de negoci.

L’arquitectura corporativa parla de la nostra empresa.

L’arquitectura corporativa ens defineix com a organització. Si parlem d’arquitectura corporativa a Barcelona, parlem de Garrods, l’arquitectura amb majúscules per corporacions que volen fer un pas més enllà que volen caminar la milla extra per assolir l’excel·lència.

Compta amb Garrods

Assessorem a inquilins i ocupants d’espais de negocis en les seves necessitats immobiliàries oferint assessorament integral que garanteixi l’obtenció de l’màxim valor i flexibilitat. En arquitectura corporativa ens ocupem de la gestió integral de projectes des del disseny i desenvolupament, fins al lliurament de claus. També ens encarreguem de l’optimització i l’adequació d’espais, així com de l’adaptació a les diferents normatives i certificacions. Pots de la mateixa manera, contractar els nostres serveis d’interiorisme. Posa’t en contacte amb Garrods i deixa que et mostrem el que podem fer per la arquitectura corporativa de la teva empresa.

This post is also available in: EspañolEnglish

    
         Per obtenir informació de la web, utilitzem cookies de tercers. Si continues navegant, considerem que acceptes la utilització. Més informació aquí        OK     
 
Excelente
Muy bien" Expertos en oficinas, un gusto trabajar con ellos
Excelente
"Genial" Mi empresa ha apostado por ellos, hemos elegido a Garrods por su calidad y servicio
Muy bien
"Muy bien" Hemos encontrado el espacio que buscábamos dentro de nuestra estrategia de crecimiento
Muy bien
"Muy bien" Garrods encontró nuestras nuevas oficinas en Barcelona
Arquitectura corporativa a Barcelona
Puntuación 4.5/5 4 reviews