Lloguer d’oficines a Plaça Cerdà

Estàs buscant una oficina a lloguer a Plaça Cerdà? En Garrods podem oferir-te una àmplia varietat d’oficines a Plaça Cerdà i si no trobes el que busques entre les oficines de què disposem en el nostre catàleg, posa’t en contacte amb nosaltres i t’ajudarem a trobar l’oficina que estàs buscant.

La Plaça Cerdà és un dels llocs més estratègics de la Ciutat de Barcelona per ubicar unes oficines o la seu corporativa d’una empresa. Està situada a mig camí entre el centre de la ciutat i l’aeroport, molt a prop també de l’recinte firal Fira de Barcelona, ​​i molt ben comunicat per carretera i transport públic.

La Plaça d’Ildefons Cerdà, més comunament coneguda com a Plaça Cerdà, és una plaça barcelonina de districte de Sants-Montjuïc, molt propera a terme municipal de l’Hospitalet de Llobregat. Està situada en la intersecció entre la Gran Via de les Corts Catalanes (que passa per sota en un túnel) i la Ronda de l’Mig, concretament en el límit entre la Rambla de Badal (al barri de la Bordeta) i el Passeig de la zona Franca (a la Marina de Port).

Rep el seu nom de l’urbanista Ildefons Cerdà. A prop de la plaça es troba l’Estació d’Ildefons Cerdà, de la línia Llobregat-Anoia d’FGC (que també comprèn la L8 de metro de Barcelona) i l’Estació de Ciutat de la Justícia de la L10. També a prop de la plaça hi ha la Ciutat de la Justícia de Barcelona i l’Hospitalet de Llobregat.

Trobem la teva oficina a Barcelona

En Garrods oferim el nostre saber fer com a partner immobiliari estratègic i assessorem als clients tant privats com institucionals en processos de cercar seu per les seves oficines a la ciutat de Barcelona.

Barcelona és una de les ciutats més importants d’Europa per emprendre i fer negocis gràcies a una llarga tradició empresarial i comercial. La ciutat genera i atrau emprenedors locals i estrangers, i s’està consolidant com un centre europeu per a la creació d’empreses.

Els governs locals promocionen l’activitat econòmica mitjançant un marc d’actuació estable i totalment business friendly que potencia el creixement econòmic.

A més, destaca la creació de clústers d’empreses en els sectors més avançats, com les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC), els media, la biotecnologia, l’energia, el disseny, les ciències socials, l’aeronàutica, l’aeroespacial i la mobilitat.

Bona connexió amb l’exterior

Barcelona és l’única ciutat de sud d’Europa que a el mateix temps té un dels majors ports de la Mediterrània, una estació de tren d’alta velocitat, un aeroport internacional, una xarxa d’autopistes connectades a la xarxa europea, el segon recinte firal més gran d’Europa (Fira de Barcelona) i una de les zones logístiques més importants de sud de el continent.

Garrods és una de les immobiliàries corporatives més importants i amb més tradició de la ciutat de Barcelona.

Si estàs buscant una oficina a lloguer a la Plaça Cerdà, a la ciutat de Barcelona, ​​pots comptar amb un expert immobiliari corporatiu com Garrods, amb tota l’experiència i totes les garanties, posa’t en contacte amb Garrods i et donarem més motius perquè ens tries.

This post is also available in: Español English

    
         Per obtenir informació de la web, utilitzem cookies de tercers. Si continues navegant, considerem que acceptes la utilització. Més informació aquí        OK     
 
Excelente
Muy bien" Expertos en oficinas, un gusto trabajar con ellos
Excelente
"Genial" Mi empresa ha apostado por ellos, hemos elegido a Garrods por su calidad y servicio
Muy bien
"Muy bien" Hemos encontrado el espacio que buscábamos dentro de nuestra estrategia de crecimiento
Muy bien
"Muy bien" Garrods encontró nuestras nuevas oficinas en Barcelona
Lloguer d’oficines a Plaça Cerdà
Puntuación 4.5/5 4 reviews