Lloguer oficina local Barcelona

Trobar un local o una oficina adequada és clau per assolir l’èxit del seu negoci. Garrods l’ajuda a trobar el lloc adequat per crear l’espai perfecte perquè les seves idees, projectes i equips avancin en la direcció correcta, locals per captar i retenir talent, oficines per a enfocar-se en el seu core-business.

Si la seva empresa està buscant llogar una oficina o local a Barcelona, ​​el que necessita és un partner de confiança amb tota l’experiència com Garrods.

Espais adaptats a les més modernes exigències de les oficines d’avui en dia, a més de complir amb totes les normatives i reglamentacions. Deixeu-nos tot del nostre costat, nosaltres ens encarregarem de tot treballant colze a colze per obtenir els millors resultats.

Som l’equip Negocios. Perquè sabem que invertir amb seguretat és futur, Garrods és el millor partner al confiar.

Maximitzem la seva inversió

A l’hora de llogar una oficina o local, invertir amb seguretat i garantia d’èxit és el futur. En Garrods impulsem el teu valor i vam trobar el teu espai. Assessorem tant a empreses com a marques per fer-se amb els millors locals comercials i oficines a les millors zones de la ciutat, tenint cura amb especial cura cada cèntim de la inversió, optimitzant el valor i maximitzant el retorn.

Assessorem a empreses i emprenedors privats i institucionals en processos de lloguer de propietats comercials i altres actius immobiliaris.

Experts en oficines i locals saludables

Som experts en oficines i locals wellness, que tenen cura de les persones que treballen i es desenvolupen en elles.

Les oficines wellness vénen a donar resposta a aquesta necessitat de tenir cura de la salut de l’principal actiu d’una empresa, els seus recursos humans.

El paper fonamental que l’espai físic de treball haurà de jugar en la nostra salut i benestar és una realitat a la qual no han de romandre aliens ni propietaris ni ocupants d’oficines i edificis d’oficines. Comprendre i oferir resposta a aquest nou paradigma és un repte immediat.

Si les certificacions BREEAM i LLEGIU se centren principalment en la relació entre els edificis i el medi ambient, a través d’una sèrie de procediments que persegueixen minimitzar la petjada mediambiental de l’edifici i la seva futura sostenibilitat; la certificació WELL distingeix a aquelles oficines dissenyades i desenvolupades pensant en el benestar i la salut d’empleats i visitants.

Si vols saber més sobre com Garrods pot ajudar a vostè i la seva empresa a trobar la seva oficina o local en lloguer, poseu-vos en contacte amb nosaltres ara.

 

This post is also available in: Español English

    
         Per obtenir informació de la web, utilitzem cookies de tercers. Si continues navegant, considerem que acceptes la utilització. Més informació aquí        OK     
 
Excelente
Muy bien" Expertos en oficinas, un gusto trabajar con ellos
Excelente
"Genial" Mi empresa ha apostado por ellos, hemos elegido a Garrods por su calidad y servicio
Muy bien
"Muy bien" Hemos encontrado el espacio que buscábamos dentro de nuestra estrategia de crecimiento
Muy bien
"Muy bien" Garrods encontró nuestras nuevas oficinas en Barcelona
Lloguer oficina local Barcelona
Puntuación 4.5/5 4 reviews