alquiler oficinas farmacia

Lloguer i venda d’oficines per al sector farmacèutic

A Garrods som grans especialistes en trobar oficines en venda i lloguer per al sector farmacèutic. Tenim l’experiència i el saber fer i compartim amb el sector farmacèutic i biomèdic gran part dels nostres valors i la raó de ser: innovació, solucions creatives, enfocades en el client i responent de manera àgil i flexible als desafiaments d’avui en dia.

A Garrods contem amb l’equip experimentat i l’experiència per a la comercialització d’immobles corporatius per al sector biomèdic i farmacèutic perquè sabem que invertir amb seguretat és el futur. Garrods és el millor soci en el que pots confiar: som l’equip que necessita el teu negoci.

Alguns experts en assessorament personalitzat i serveis immobiliaris corporatius per a usuaris, propietaris, promotors i inversors en locals comercials a les millors zones de la ciutat.
El nostre enfocament integral permet ajudar a nostres clients en totes les àrees.

Tanto si desea adquirir com vender, Garrods és el soci que la seva empresa necessita per a la comercialització de locals en el seu sector farmacèutic / biomèdic.
Compra i lloguer d’oficines de farmàcia

Disponible de locals comercials a les millors ubicacions de la ciutat tant en compra com en lloguer per a oficines de farmàcia. Invertir amb seguretat i garantia d’èxit és el futur. En Garrods impulsem el teu valor i trobem l’espai que la teva empresa necessita.  Assessorem tant a empreses com a marques per fer-se amb els millors locals comercials a les millors zones de la ciutat, tenint cura amb especial cura cada cèntim de la inversió, optimitzant el valor i maximitzant el retorn.

Lloguer i venda seus corporatives sector farma

És el temps del sector salut més que mai. Nosaltres volem que els nostres clients s’enfoquin en el seu negoci, mentre que nosaltres ens trobem en trobar la seva seu corporativa en les millors ubicacions, especialment dins del sector farmacèutic i biomèdic, amb els més alts estàndards de qualitat, confort, usabilitat, llum i orientació. L’espai necessari que transmet els valors de l’empresa i cree el millor espai per treballar entre els seus professionals.

Una bona estratègia és l’inici de l’èxit. Asessorem a empreses a l’hora de dissenyar l’estratègia de cerca de la seva seu corporativa amb més valor, aportant el màxim coneixement i una visió global. Ponem el foc a l’excel·lència, la comunicació amb el client i el compliment dels timings establerts.

Assesorament 360º

Alguns veterans experts en assessorament a empreses del sector mèdic i farmacèutic en processos d’adquisició d’immobles corporatius, ajudant-los en les seves transaccions d’activitats d’alt valor afegit.

Aquests són els nostres punts clau essencials:

  • Definició d’estratègia d’inversió.
  • Assesorament en la negociació i cierre de contractes de compra venda.
  • Disseny i gestió d’operacions d’inversions en format venda i arrendament.
  • Comercialització d’activitats (edificis, oficines, locals comercials, etc.)
  • Cerca d’oportunitats.
  • Informes de valoració independents.

Arquitectura corporativa. Gestió integral de projectes des del disseny i desenvolupament, fins a la entrega de llaves. Optimització i adequació d’espais, adaptació a normatives i certificacions.
Interiorisme.

This post is also available in: EspañolEnglish

    
         Per obtenir informació de la web, utilitzem cookies de tercers. Si continues navegant, considerem que acceptes la utilització. Més informació aquí        OK     
 
Excelente
Muy bien" Expertos en oficinas, un gusto trabajar con ellos
Excelente
"Genial" Mi empresa ha apostado por ellos, hemos elegido a Garrods por su calidad y servicio
Muy bien
"Muy bien" Hemos encontrado el espacio que buscábamos dentro de nuestra estrategia de crecimiento
Muy bien
"Muy bien" Garrods encontró nuestras nuevas oficinas en Barcelona
Lloguer i venda d’oficines per al sector farmacèutic
Puntuación 4.5/5 4 reviews