Situa la teva seu corporativa a Barcelona

Barcelona és una gran ciutat per ubicar la teva seu corporativa. No només és una bona ciutat per als negocis, també disposa d’un magnífic port de mar amb la seva terminal internacional de tipus contenidors i un aeroport recentment remodelat, amb dues pistes i dues terminals, la qual cosa garanteix que no estarà fàcilment saturat, fins i tot en els mesos de més tráfic.

A més a més, la seva ubicació geogràfica és un plus, a dues hores de vol de Londres e tres de Berlin, amb vols directes a Nova York ia altres grans destinacions internacionals, també és destacable que Barcelona té tren d’alta velocitat (AVE) que la connecta amb la capital d’Espanya (Madrid) en poc menys de dues hores i media.

A més a més, la capital catalana està molt a prop de la frontera francesa, la qual cosa també és un valor afegit a l’hora d’ubicar la seu corporativa de la nostra empresa.

abrir oficina en Barcelona

Obrir oficines on retenir talent

Però sens dubte és en l’àmbit de la captura i retenció de talent, on Barcelona es mostra com una millor localització a Europa i al món per ubicar la nostra seu corporativa.

La ciutat de Barcelona és una destinació mundialment famós per la seva cultura, el seu estil de vida relaxat, la seva gastronomia, la seva meteorologia agradable, les seves platges, les seves terrasses, les tapes i també la proximitat del Pirineus, estant a dues hores de distància de les estacions d’esquí de la Cerdanya.

Totes aquestes característiques la converteixen en una destinació molt atractiva per atreure i retenir treballadors altament qualificats, Expats que decideixen establir-se a Barcelona, ​​fins i tot per fer un projecte de vida familiar.

Grans empreses i startups que han obert oficina a Barcelona

No hi ha dubteu que la ciutat de Barcelona té un gran teixit d’emprenedors. En els últims anys hi ha hagut un gran nombre de grans empreses internacionals que hi ha obert seu a la ciutat de Barcelona.

Facebook

Facebook ha triat Barcelona, ​​concretament la torre Glòries -al districte 22 @, el lloc on es concentren els emprenedors, tecnològiques i start -ups- per instal·lar un centre per lluitar contra les fake news.

La empresa de Mark Zuckerberg ha triat Barcelona per instal·lar aquesta oficina, on s’instal·larà un centre similar al que l’empresa ja té a la ciutat alemanya d’Essen.

En aquestes oficines també treballen uns 500 treballadors, que s’encarreguen d’esborrar missatges, fotos i vídeos que violen les normes de la xarxa social.

Amazon

El gegant del comerç electrònic una vegada més va triar Barcelona per instal·lar una oficina per atendre les PIME (petites i mitjanes empreses) d’Espanya, França i Itàlia, a través d’Amazon Marketplace.

La ubicació triada també era al districte 22 @, i va obrir les seves portes el 23 d’abril de 2018, coincidint amb la festivitat catalana de Sant Jordi.

Pero aquesta no és la primera vegada que Amazon selecciona Catalunya per a una gran inversió: a l’octubre de 2017, Amazon ja va obrir un important centre logístic al Prat de Llobregat, en el qual, per cert, hi ha visites guiades disponibles.

King (Candy Crush)

La firma britànica, propietària de videojocs coneguts com Candy Crush i Farm Heroes, ja tenia la seva seu a la capital catalana, però al gener de 2018 va anunciar un canvi de direcció: a la mateixa ciutat, però a un edifici més gran, amb 9,000 metres quadrats d’espai, i també en l’àrea 22 @ .El propòsit: convertir aquest centre en el centre de la companyia per al sud d’Europa. Un clar compromís amb la ciutat.

King ha experimentat un gran creixement des de la seva creació al 22 @ .

A Barcelona hi ha una àmplia varietat d’empreses que es dediquen al món dels videojocs, un àmbit en el qual la joventut, la tecnologia i el talent es desenvolupen al màxim nivell i amb alts nivells de demanda, bons salaris i estupendes condicions laborals. Una indústria en constant creixement i permanent actualització.

Garrods Real Estate: Compte amb els professionals

Si estàs pensat ubicar la teva seu corporativa a Barcelona, el millor és que comptis amb el millor equip i professionals per assegurar un bon aterratge a la capital catalana. A Garrods Real Estate comptem amb l’experiència i el saber fer per assegurar que situar la teva empresa a Barcelona és un projecte d’èxit, a més d’una gran inversió.

Contacta amb nosaltres ara.

This post is also available in: EspañolEnglish

    
         Per obtenir informació de la web, utilitzem cookies de tercers. Si continues navegant, considerem que acceptes la utilització. Més informació aquí        OK     
 
Excelente
Muy bien" Expertos en oficinas, un gusto trabajar con ellos
Excelente
"Genial" Mi empresa ha apostado por ellos, hemos elegido a Garrods por su calidad y servicio
Muy bien
"Muy bien" Hemos encontrado el espacio que buscábamos dentro de nuestra estrategia de crecimiento
Muy bien
"Muy bien" Garrods encontró nuestras nuevas oficinas en Barcelona
Situa la teva seu corporativa a Barcelona
Puntuación 4.5/5 4 reviews