Locals i oficines en lloguer a Barcelona

Quan busques un local en lloguer per a ubicar les oficines de la teva empresa a Barcelona el millor és comptar amb un partner de confiança amb totes les garanties. Una oficina no només és un local amb gent treballant, és el pulmó i el cor del teu negoci. És la seu on es gesten les estratègies i les tàctiques de les que depenen l’èxit de la teva activitat, i també pot ser i ha de ser una de les teves inversions centrals.

A Garrods sabem de locals i oficies i estem segurs que comptar amb nosaltres és una bona decisió i estem tan segurs d’això que volem compartir amb tu algunes de les nostres bones raons.

Oficines amb ànima i cor

Una oficina ha de ser el lloc on persones amb diferent formació i background conviuen per unir esforços i estratègies per treballar per un objectiu comú. És per això pel que les nostres oficines i locals a Barcelona uneixen excepcionals característiques d’ubicació, confort, habitabilitat, espai, acústica i lluminositat.

Sabem que tenint cura de tots i cadascun dels petits detalls en els nostres locals i oficines contribueixen en una manera tangible en el resultat final de el projecte que es tradueix en l’èxit empresarial dels nostres clients.

A Garrods sabem que pel que fa a lloguer de locals i oficines el tot sempre depèn d’una bona suma de les parts i per això ens agrada tenir cura cadascun dels aspectes essencials de les nostres propietats.

Tenim la teva oficina, coneixem el mercat

A Garrods tenim l’oficina a Barcelona que estàs buscant, disposem d’una àmplia cartera d’oficines i locals de lloguer i venda a les millors zones de la ciutat per fer negocis.

Consulta la nostra àmplia oferta de locals i oficies de lloguer i si no trobes el que busques, explica’ns-i t’ajudarem a trobar el lloc per ubicar la seu corporativa de la teva empresa.

La teva oficina de lloguer, el teu millor inversió

A Garrods assessorem a inquilins i ocupants d’espais de negocis en les seves necessitats immobiliàries oferint assessorament integral que garanteixi l’obtenció de l’màxim valor i flexibilitat.

Participem de la teva estratègia d’inversió, acompanyant-te en tot moment en fer de la teva operació de lloguer o compra, una inversió intel·ligent perquè obtinguis rèdits tant tangibles com intangibles, tant perquè repercuteixin al teu compte de resultats com perquè contribueixin a crear un gran lloc per treballar per als teus treballadors, col·laboradors, clients i proveïdors.

També proporcionem serveis d’arquitectura corporativa. Ens ocupem de la Gestió integral de projectes des del disseny i desenvolupament, fins al lliurament de claus, optimitzant i adequant els espais, adaptant-los a les diferents normatives i certificacions.

De la mateixa manera també oferim serveis d’interiorisme per dissenyar, conceptualitzar en implementar l’espai per al teu local o oficina i puguis llogar-lo a el millor preu i amb tots els avantatges.

#Locals
#oficines
#lloguer
#Barcelona

This post is also available in: Español English

    
         Per obtenir informació de la web, utilitzem cookies de tercers. Si continues navegant, considerem que acceptes la utilització. Més informació aquí        OK     
 
Excelente
Muy bien" Expertos en oficinas, un gusto trabajar con ellos
Excelente
"Genial" Mi empresa ha apostado por ellos, hemos elegido a Garrods por su calidad y servicio
Muy bien
"Muy bien" Hemos encontrado el espacio que buscábamos dentro de nuestra estrategia de crecimiento
Muy bien
"Muy bien" Garrods encontró nuestras nuevas oficinas en Barcelona
Locals i oficines en lloguer a Barcelona
Puntuación 4.5/5 4 reviews