Lloguer oficines wellness a Barcelona

Som Garrods, especialistes en lloguer d’oficines a Barcelona i volem parlar-te de l’concepte oficines wellness. Com a empresa especialitzada en lloguer d’oficines a Barcelona, ​​ens agrada pensar que a l’igual que nosaltres, les empreses aposten per posar la salut de les persones, dels treballadors per davant d’altres prioritats.

Les oficines wellness vénen a donar resposta a aquesta necessitat de tenir cura de la salut de l’principal actiu d’una empresa, els seus recursos humans.

El paper fonamental que l’espai físic de treball haurà de jugar en la nostra salut i benestar és una realitat a la qual no han de romandre aliens ni propietaris ni ocupants d’oficines i edificis d’oficines. Comprendre i oferir resposta a aquest nou paradigma és un repte immediat.

Si les certificacions BREEAM i LLEGIU se centren principalment en la relació entre els edificis i el medi ambient, a través d’una sèrie de procediments que persegueixen minimitzar la petjada mediambiental de l’edifici i la seva futura sostenibilitat; la certificació WELL distingeix a aquelles oficines dissenyades i desenvolupades pensant en el benestar i la salut d’empleats i visitants.

Tenir cura de la salut és rendible

El cost laboral és un dels factors més determinants per de les empreses. Propiciar un benestar a la feina, un ambient confortable i saludable a les oficines, reverteix en un augment de productivitat i implicació dels treballadors i en una minimització de l’absentisme.

Atracció i retenció tant de l’talent i retorn de la inversió i lideratge sectorial són altres dels avantatges que té el apostar per ubicar els teus oficines en un espai sa, ben orientat, ben il·luminat, amb espais oberts, amb bona ventilació i ben dissenyat per aconseguir confort i comoditat per als col·laboradors de l’empresa.

Altres avantatges que s’aconsegueixen són millora de l’rendiment, la implicació amb la identitat i els valors de marca (sentiment de pertinença a l’organització), la satisfacció laboral o l’impuls a les sinergies i a la feina en equip. Tot són avantatges competitius i rendibilitat.

L’equip d’Arquitectura Corporativa de Garrods Real Estate gestiona i planifica de forma integral àrees de treball, projectes de disseny i construcció per a oficines i despatxos, seus corporatives i edificis que aposten per passar de la conscienciació a l’acció, que aposten per uns nous temps laborals, perquè la seva oficina sigui una oficina wellness.

#Lloguer oficines wellness a Barcelona

 

This post is also available in: EspañolEnglish

    
         Per obtenir informació de la web, utilitzem cookies de tercers. Si continues navegant, considerem que acceptes la utilització. Més informació aquí        OK     
 
Excelente
Muy bien" Expertos en oficinas, un gusto trabajar con ellos
Excelente
"Genial" Mi empresa ha apostado por ellos, hemos elegido a Garrods por su calidad y servicio
Muy bien
"Muy bien" Hemos encontrado el espacio que buscábamos dentro de nuestra estrategia de crecimiento
Muy bien
"Muy bien" Garrods encontró nuestras nuevas oficinas en Barcelona
Lloguer oficines wellness a Barcelona
Puntuación 4.5/5 4 reviews