Llogar oficina per startup a Barcelona

Les start-up són empreses de recent creació, alt grau de tecnologia i ràpid creixement. Moltes start-up s’han fundat a Barcelona o han triat la nostra ciutat per assentar-se i Garrods és el millor partner immobiliari per trobar el lloc per allotjar una start-up. Per experiència proporcionem els millors locals d’oficines de la ciutat i proporcionem el millor assessorament fiscal per rendibilitzar la teva inversió en lloguer o compra d’oficines i locals per a start-up

En anteriors entrades de la nostra web explicàvem que la nostra és una ciutat ideal per emprendre i parlàvem de trobar espais per crear un coworking. La qualitat de vida, la ubicació, la dieta mediterrània i el bon temps gairebé tot l’any és un focus d’atracció per a emprenedors i empreses, sent Barcelona un dels principals focus d’atracció per a professionals expats d’alt rendiment i també de gran poder adquisitiu de al sud d’Europa.

Les start-ups són el brou de cultiu de les persones emprenedores d’avui dia. Les start-up són el resulta d’ajuntar talent amb innovació i inversió i Barcelona constitueix un gran focus d’atracció per a emprenedors, startups i empreses de nova creació.

Llogar oficina per startup a Barcelona

Assessorament immobiliari per a la seva Start-up

Si està vostè buscant un local o oficina per ser la seu corporativa d’un start-up o empresa, pot comptar amb Garrods com a partner integral, l’ajudarem a com definir l’estratègia d’inversió.

També podem ajudar amb el nostre assessorament en la negociació i tancament de contractes de compra i lloguer, així com amb el disseny i gestió d’operacions d’inversions en format surt & leaseback.

Som grans experts en comercialització d’actius (edificis, oficines, locals comercials, etc.) Podem ser de gran ajuda per a la seva empresa amb la recerca d’oportunitats.

També som experts en arquitectura corporativa: Amb l’objectiu d’aconseguir la màxima optimització de l’espai i la major fluïdesa, vam dissenyar la situació dels diferents elements dins de la seva seu corporativa per obtenir la màxima eficàcia i confort a el mateix temps que apliquem la seva identitat corporativa i vam crear la millor experiència tant per als seus treballadors com els seus clients.

Creixent junts

Garrods comparteix algunes de les característiques fonamentals de la filosofia start-up, com la rapidesa, la flexibilitat i la passió per la innovació i el creixement econòmic, per això comptar amb una empresa experta en lloguer i venda de locals per a oficines i start-ups com Garrods pot marcar la diferència per aconseguir l’èxit de el projecte.

This post is also available in: EspañolEnglish

    
         Per obtenir informació de la web, utilitzem cookies de tercers. Si continues navegant, considerem que acceptes la utilització. Més informació aquí        OK     
 
Excelente
Muy bien" Expertos en oficinas, un gusto trabajar con ellos
Excelente
"Genial" Mi empresa ha apostado por ellos, hemos elegido a Garrods por su calidad y servicio
Muy bien
"Muy bien" Hemos encontrado el espacio que buscábamos dentro de nuestra estrategia de crecimiento
Muy bien
"Muy bien" Garrods encontró nuestras nuevas oficinas en Barcelona
Llogar oficina per startup a Barcelona
Puntuación 4.5/5 4 reviews