Compra o Lloguer d’oficines a Barcelona

Quan es tracta de comprar o llogar oficines a Barcelona hi ha un nom que sona amb força, és Garrods Real Estate. Som el partner que marca el pas tant en venda com en lloguer d’oficines i les teves necessitats són el nostre objectiu.

Lloguer de oficines

Disposem d’oficines de lloguer a la ciutat de Barcelona i rodalies, l’Hospitalet de Llobregat, Esplugues de Llobregat, el Prat de Llobregat, etc. A les principals zones industrials i comercials, on es fan els negocis a la Ciutat Comtal.

Serem el teu millor aliat de lloguer d’immobiliària empresarial i corporativa. Volem ser el teu partner de lloguer d’oficines per confiança, professionalitat i coneixement del mercat a la ciutat de Barcelona.

Assessorem a inquilins i ocupants d’espais de negocis en les seves necessitats immobiliàries oferint assessorament integral que garanteixi per a l’obtenció del màxim valor i flexibilitat.

Compra d’oficines

Si el que desitja és comprar una oficina a Barcelona, ​​Garrods és el partner que marca el pas. ¿Per què emprar temps i energia en ocupar-nos de tots els detalls de la compra d’una oficina si podem comptar amb aquells que ens aporten veritable experiència.

Assessorem a inquilins i ocupants d’espais de negocis en les seves necessitats immobiliàries oferint assessorament integral que garanteixi per a l’obtenció del màxim valor i flexibilitat.

  • Tenant Rep: serveis exclusius d’assessorament a inquilins.
  • Cerca de nova ubicació.
  • Reubicació o relocalització d’espais.
  • Ampliació / reducció d’espais.
  • Renovació i renegociació de contractes i rendes.
  • Arquitectura corporativa. Gestió integral de projectes des del disseny i desenvolupament, fins al lliurament de claus. Optimització i adequació d’espais, adaptació a normatives i certificacions. Interiorisme.
  • Plans de contingència i externalització d’àrees estratègiques.
  • Plans d’expansió.

Som l’equip que necessita el teu negoci. Perquè sabem que invertir amb seguretat és futur, Garrods és el millor partner en el qual pots confiar.

This post is also available in: Español English

    
         Per obtenir informació de la web, utilitzem cookies de tercers. Si continues navegant, considerem que acceptes la utilització. Més informació aquí        OK     
 
Excelente
Muy bien" Expertos en oficinas, un gusto trabajar con ellos
Excelente
"Genial" Mi empresa ha apostado por ellos, hemos elegido a Garrods por su calidad y servicio
Muy bien
"Muy bien" Hemos encontrado el espacio que buscábamos dentro de nuestra estrategia de crecimiento
Muy bien
"Muy bien" Garrods encontró nuestras nuevas oficinas en Barcelona
Compra o Lloguer d’oficines a Barcelona
Puntuación 4.5/5 4 reviews