Adaptació d’oficines a Covid-19

Quan es tracta d’afrontar una adaptació oficines a Covid-19 el millor és comptar amb uns professionals experts com Garrods.

Garrods és el teu millor aliat en qualsevol operació immobiliària, empresarial o corporativa. Comptar amb un equip de professionals com el nostre amb llarga experiència és la garantia que les coses van a sortir bé i els resultats van ser els esperats.

A poc a poc, anem tornant a la normalitat o, com diuen alguns, a la nova normalitat. Després de setmanes sota les mesures de confinament i restriccions causades per la pandèmia de l’Covid-19, les activitats es van recuperant i, amb aquesta recuperació, també les oficines aniran veient com els despatxos s’omplen de nou per reprendre el treball.

Després d’un confinament que per a molts s’està fent etern, tornar a l’oficina sembla gairebé com aquella volta a l’escola plena de ganes i alegries. I, de la mateixa manera que anys enrere havíem preparar les motxilles i tenir els deures d’estiu ben fets, ara, per tornar a l’oficina, també serà necessari contemplar que, de moment, res tornarà a ser exactament com abans.

Cal preparar-se per que les oficines es converteixin en un espai segur per a tothom, i caldrà prendre certes mesures per fer-ho possible. En aquest sentit, cobren especial importància algunes coses que cal conèixer i establir:

Distància de seguretat: imprescindible

S’ha acabat tenir als companys i companyes a dos pams del nas. Si abans de la pandèmia ja eren moltes les empreses que apostaven per espais que possibilitessin una certa distància entre taules o ordinadors en nom de la comoditat i la humanització de l’espai, això ara es farà indispensable.

Així, la regla dels dos metres de separació continuarà vigent i obligatòria, tant a l’hora de dissenyar els espais envers els companys, com per rebre visites, reunions o qualsevol altre cas.

Només en el cas que no es pugui garantir una distància de seguretat de dos metres és quan hem de plantejar-nos el fet d’instal·lar mampares o un altre tipus de separació física. Encara que molt millor que haver d’instal·lar mampares, amb la consegüent despesa i alteració de la nostra oficina (en molts casos antiestètic) hem de plantejar altres opcions com el teletreball per part de la plantilla.

Xarxa de comunicacions eficaç

Qualsevol centre d’oficines ha de disposar d’una bona xarxa de comunicacions interna. Ara, quan les distàncies seran més grans i la possibilitat d’establir converses properes es complicarà, disposar dels protocols de comunicació adequats serà imprescindible. I no només a nivell intern. També a nivell extern això serà absolutament necessari. Des de la comunicació amb els companys que teletrabajen, a la possibilitat de realitzar conferències o reunions telemàtiques efectives i en un entorn amable, les TIC tindran més importància que mai.

Quan es tracta d’afrontar una adaptació oficines a Covid-19 el millor és comptar amb uns professionals experts com Garrods.

Plans de seguretat i salut

Qualsevol espai destinat a la feina en grup deu tenir implementat un pla de seguretat i salut. Ara, de cara a reprendre l’activitat quan la pandèmia no està d’el tot superada, això es fa més necessari que mai. Cal prendre molt seriosament tot detall per convertir qualsevol oficina en un espai de seguretat on no es posi en risc la salut.

Equips especialitzats

Per recobrar una certa normalitat amb seguretat, atenent a les mesures bàsiques apuntades, seran necessaris equips especialitzats en diferents àmbits i amb caràcter multidisciplinari. Alguns àmbits en què seran necessaris experts per a plans concrets són:

  • Direcció de gestió de la recuperació
  • Estratègies de workplace
  • Seguretat i Salut Ambiental en l’oficina
  • Adequació de les instal·lacions i immobles
  • Informàtica i comunicacions
  • Legal
  • Seguretat i gestió de crisi
  • I més. A la part de serveis surten tots els que esmentem i d’altres que formen part dels importants per a les empreses.

En Garrods som molt conscients que les oficines han de ser espais de treball segurs, tecnològicament eficients, humans, còmodes i amables. I no només disposem d’un parc immobiliari d’oficines extens i preparat per cobrir totes les necessitats, sinó que també l’ajudarem a implementar totes les mesures de seguretat i salut necessàries per facilitar-li una perfecta volta a l’oficina.

This post is also available in: EspañolEnglish

    
         Per obtenir informació de la web, utilitzem cookies de tercers. Si continues navegant, considerem que acceptes la utilització. Més informació aquí        OK     
 
Excelente
Muy bien" Expertos en oficinas, un gusto trabajar con ellos
Excelente
"Genial" Mi empresa ha apostado por ellos, hemos elegido a Garrods por su calidad y servicio
Muy bien
"Muy bien" Hemos encontrado el espacio que buscábamos dentro de nuestra estrategia de crecimiento
Muy bien
"Muy bien" Garrods encontró nuestras nuevas oficinas en Barcelona
Adaptació d’oficines a Covid-19
Puntuación 4.5/5 4 reviews