Gestió patrimonial a Barcelona

En Garrods duem a terme la gestió de l’patrimoni immobiliari dels nostres clients a Barcelona per sempre obtenir la major rendibilitat

Som conscients que la gestió de patrimonis és un tema d’especial sensibilitat, per això el tractem amb molta delicadesa, respecte i una gran professionalitat.

gestión patrimonial Barcelona

Gestió integral amb la màxima confiança i seguretat

Assessorem a inquilins i ocupants d’espais de negocis en les seves necessitats immobiliàries, oferint un assessorament integral.

A Garrods tenim un equip d’experts professionals en el sector immobiliari perquè vostè i el seu patrimoni tinguin la seguretat i tranquil·litat necessàries en tot moment per gestionar el lloguer dels immobles.

A Garrods Real Estate podem resoldre amb la màxima agilitat i professionalitat qualsevol incidència que pugui sorgir amb les propietats immobiliàries.

Podem ocupar-nos de la gestió del seu patrimoni o el de la seva empresa en factors clau com:

  • Comercialització d’immobles: lloguer/venda.
  • Cerca d’arrendataris i compradors.
  • Pla de màrqueting i estratègia de comercialització.
  • Assessorament en la negociació i tancament de contractes.
  • Informes de valoració.
  • Arquitectura corporativa. Gestió integral de projectes, des del disseny i el desenvolupament, fins al lliurament de les claus. Optimització i adequació d’espais, adaptació a normatives i certificacions. Interiorisme.

Per dur a terme amb èxit el nostre servei de Gestió patrimonial a Barcelona d’edificis, oficines, locals comercials, a més d’aportar la nostra eficàcia i professionalitat posem un focus especial en controlar la ràtio risc / rendibilitat per garantir el retorn econòmic de la inversió.

Assessorem a propietaris d’immobles a l’hora de dissenyar l’estratègia de gestió patrimonial amb més valor, aportant el màxim coneixement i una visió global.

This post is also available in: Español English

    
         Per obtenir informació de la web, utilitzem cookies de tercers. Si continues navegant, considerem que acceptes la utilització. Més informació aquí        OK     
 
Excelente
Muy bien" Expertos en oficinas, un gusto trabajar con ellos
Excelente
"Genial" Mi empresa ha apostado por ellos, hemos elegido a Garrods por su calidad y servicio
Muy bien
"Muy bien" Hemos encontrado el espacio que buscábamos dentro de nuestra estrategia de crecimiento
Muy bien
"Muy bien" Garrods encontró nuestras nuevas oficinas en Barcelona
Gestió patrimonial a Barcelona
Puntuación 4.5/5 4 reviews