Lloguer d’oficines a Plaça Europa

Estàs buscant una oficina a lloguer a Plaça Europa? La Plaça d’Europa es troba al centre de el districte econòmic Granvia l’Hospitalet, a la banda de Barcelona. Amb vint-i-torres i set edificis complementaris, ofereix una combinació d’usos variats: habitatge lliure i protegit, oficines, hotels i equipaments.

En Garrods podem oferir-te una àmplia varietat d’oficines a Plaça Europa i si no trobes el que busques entre les oficines de què disposem en el nostre catàleg, posa’t en contacte amb nosaltres i t’ajudarem a trobar l’oficina que estàs buscant.

Situada aproximádamente a mig camí entre el centre i l’aeroport de la ciutat de Barcelona, ​​la Plaça Europa es perfila com un centre de negocis important, a nivell d’Europa.

La plaça d’Europa (en català plaça d’Europa), és una plaça situada a l’Hospitalet de Llobregat (Barcelona), Espanya, que serà el centre de el districte econòmic de l’Hospitalet. Aquesta, té al seu voltant edificis d’arquitectes com Toyo Ito, oficines, hotels i una estació de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya anomenada Europa-Fira.

Aquest nou districte de negocis es troba a més en les rodalies de la Fira de Barcelona, ​​que després del procés d’ampliació que s’està duent a terme, es convertirà en la segona fira d’exposicions més gran d’Europa. A prop de la plaça hi ha el centre comercial Gran Via 2 i IKEA.

Sobre el seu disseny, està plaça té un disseny futurista, incloent la Torre Realia BCN i l’Hotel Porta Fira (Toyo Ito i Fermín Vázquez Huarte-Mendicoa), la Torre Inbisa (Nicanor García), Torres residencials (Alonso i Balaguer), l’edifici Copisa (Oscar Tusquets), l’hotel Catalonia (Jean Nouvel), etc.

Trobem la teva oficina a Barcelona

En Garrods oferim el nostre saber fer com a partner immobiliari estratègic i assessorem als clients tant privats com institucionals en processos de cercar seu per les seves oficines a la ciutat de Barcelona.

Barcelona és una de les ciutats més importants d’Europa per emprendre i fer negocis gràcies a una llarga tradició empresarial i comercial. La ciutat genera i atrau emprenedors locals i estrangers, i s’està consolidant com un centre europeu per a la creació d’empreses.

Els governs locals promocionen l’activitat econòmica mitjançant un marc d’actuació estable i totalment business friendly que potencia el creixement econòmic.

A més, destaca la creació de clústers d’empreses en els sectors més avançats, com les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC), els media, la biotecnologia, l’energia, el disseny, les ciències socials, l’aeronàutica, l’aeroespacial i la mobilitat.

Bona connexió amb l’exterior

Barcelona és l’única ciutat de sud d’Europa que a el mateix temps té un dels majors ports de la Mediterrània, una estació de tren d’alta velocitat, un aeroport internacional, una xarxa d’autopistes connectades a la xarxa europea, el segon recinte firal més gran d’Europa (Fira de Barcelona) i una de les zones logístiques més importants de sud de el continent.

Garrods és una de les immobiliàries corporatives més importants i amb més tradició de la ciutat de Barcelona.

Si estàs buscant una oficina a lloguer a la Plaça Europa, pots comptar amb un expert immobiliari corporatiu com Garrods, amb tota l’experiència i totes les garanties, posa’t en contacte amb Garrods i et donarem més motius perquè ens tries.

This post is also available in: Español English

    
         Per obtenir informació de la web, utilitzem cookies de tercers. Si continues navegant, considerem que acceptes la utilització. Més informació aquí        OK     
 
Excelente
Muy bien" Expertos en oficinas, un gusto trabajar con ellos
Excelente
"Genial" Mi empresa ha apostado por ellos, hemos elegido a Garrods por su calidad y servicio
Muy bien
"Muy bien" Hemos encontrado el espacio que buscábamos dentro de nuestra estrategia de crecimiento
Muy bien
"Muy bien" Garrods encontró nuestras nuevas oficinas en Barcelona
Lloguer d’oficines a Plaça Europa
Puntuación 4.5/5 4 reviews