Consultoria immobiliària a Barcelona

Descobreix com Garrods pot ajudar-te amb els nostres serveis de consultoria immobiliària a Barcelona. Descobreix com els grans experts en consultoria immobiliària a Barcelona poden ser el partner de negoci que la teva empresa necessita per assolir els seus objectius d’èxit.

A Garrods ajudem els nostres clients a generar valor afegit en l’anàlisi de viabilitat de qualsevol projecte immobiliari, perquè sabem de la importància de tenir cura i valorar els actius immobiliaris i tenim l’experiència de centenars d’operacions tancades amb èxit. En projectes de gran magnitud i valor afegit és on la figura de la consultoria immobiliària marca la diferència.

Coneixem el mercat, coneixem el sector i coneixem la ciutat, on ens movem com peix a l’aigua.

Tenim un radar actiu per detectar tant oportunitats com a possibles riscos, disposant també de l’equip qualificat per fer front a qualsevol contratemps o incidència que es pugui produir durant els processos.

Serveis de consultoria immobiliària

Alguns dels serveis que oferim dins del nostre portfoli de consultoria immobiliària són els següents:

Informes de valoració de rendes.
Business plan immobiliari.
Anàlisi de viabilitat de projectes immobiliaris.
Optimització d’immobles i cartera d’actius.
Estudis de mercat específics.
Comparatives d’operacions tancades.
Valoracions immobiliàries.
Propostes de comercialització.

Consultoria immobiliària especialitzada

A Garrods assessorem en la presa de decisions immobiliàries de caràcter estratègic mitjançant un complet i detallat anàlisi de totes les diferents alternatives possibles a l’abast de la seva empresa.

A Garrods valorem la nostra experiència i saber fer en serveis de consultoria immobiliària prestats en processos d’optimització d’actius, d’anàlisi de deute immobiliari i en operacions amb una alta complexitat tant financera com immobiliària.

Experts a Barcelona i més enllà

És a l’Àrea Metropolitana de Barcelona on duem a terme el gruix de la nostra activitat, però hem treballat en altres ciutats perquè coneixem la realitat de mercat espanyol i internacional, la legislació i els processos administratius.

Comptem amb partners estratègics en diverses àrees de negoci relacionats amb el món immobiliari, tant en màrqueting immobiliari com en un altre sectors relacionats.

Si la seva empresa està buscant serveis de consultoria immobiliària, Garrods és el seu partner estratègic de negoci.

Contacti’ns sense compromís a través d’aquest enllaç, expliqui’ns què té en ment i què necessita i nosaltres li explicarem com podem ajudar-lo.

This post is also available in: EspañolEnglish

    
         Per obtenir informació de la web, utilitzem cookies de tercers. Si continues navegant, considerem que acceptes la utilització. Més informació aquí        OK     
 
Excelente
Muy bien" Expertos en oficinas, un gusto trabajar con ellos
Excelente
"Genial" Mi empresa ha apostado por ellos, hemos elegido a Garrods por su calidad y servicio
Muy bien
"Muy bien" Hemos encontrado el espacio que buscábamos dentro de nuestra estrategia de crecimiento
Muy bien
"Muy bien" Garrods encontró nuestras nuevas oficinas en Barcelona
Consultoria immobiliària a Barcelona
Puntuación 4.5/5 4 reviews